28 Şubat 2011 Pazartesi

CircleOnCircle - (Digital Drawing Tool)





Circle on Circle v1.0 
ENGLISH



Circle on Circle is a freeware Digital Drawing Tool.
This tool provides to drawing and snapshot your artwork for using your any purpose, such as textural and abstract. It works within mouse interaction. This is for visual effect designers, graphics artists and digital drawing artists, also it provides to you make video compositing with its amazing brush tools. Or, whatever you can do anything whatever you want.


Drawing color full circle on following circle your canvas with mouse action. ScreenFLow for macOs, Camtasia for WinOs are best softwares to record screen program for your any video composition.


- Key CoMMAND LIST


Colors 
q,w,e,
a,s,d,
z,x,c


To Save Your Artwork in your hard disk (.tif format)
PRESS = p


Change canvas COLOR and clear ArtWork
PRESS = UP



Circle on Circle v1.0 
TÜRKÇE

CircleOnCircle ücretsiz bir dijital çizim aracıdır.
Bu araç, sizin bilgisayarda dokusal ve soyut olarak iç içe, birbirini takip eden, şekiller oluşturmanızı sağlar. Bilgisayarda çizim yapan, çalışmalarında doku ve fon oluşturan sanatçılar için ideal bir çizim aracıdır. Programı yaratıcılığınız doğrultusubda herhangi bir amaçla da kullanabilirsiniz.

Progamı kullanmak için yapmanız gereken aşağıdaki web sitesinden uygun olan işletim sisteminize göre olan versiyonunu indirip zip dosyasının içindeki CircleOnCircle.exe dosyasını çalıştırmak.

Programda çizim yapmak için mouse yardımıyla çiziminizi yapıp yaptığınız çizimi bilgisayarınıza kayıt edebilir ve çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.

Renk patern kısa yolları
q,w,e
a,s,d
z,x,c

Çiziminizi yaptıktan sonra "p" harfine basıp yaptığınız çizimi bilgisyarınızda kayıt edebilir, photoshop vb resim düzenleme araçlarıyla üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.

CirlcleOnCircle Bilgisayarla dokusal çizim yapanlar, görsel efekt tasarımcıları, grafik sanatçıları için tasarlanmıştır. Programda oluşturduğunuz imajların telif hakları ticari amaçlar doğrultusunda kullanılmadığı takdirde bedavadır. Ticari çalışmalarınız için lütfen S A N A T I C I N P L A T F O R M U ile iletişime geçin. Keyifler olsun.


Programmer / Designer
by baran gulesen



DOWNLOAD LINK